gallery/palveluyhdistysratevary

Vuokra-asunnot

Asuminen yhdistyksen vuokra-asunnoissa:

 

Palveluyhdistys Rateva ry omistaa ja ylläpitää 77 vuokra-asuntoa: Kuntokodin kerrostaloasuntoja (15), mielenterveyskuntoutujien Vireä-kotia (15), Rauhantien vuokra-asuntoja (35) sekä Vantteran rivitaloja (12). Vuokra-asuntoihin on jatkuva haku.

 

Kuntokoti:

 

Toimintakeskus Ratevan yhteydessä on 15 kerrostaloasuntoa. Asukkaiden hoidosta vastaavat Miehikkälän kunnan kotihoidon lähihoitajat. Asukkailla on mahdollisuus ostaa tukipalveluja Palveluyhdistys Ratevalta. Asukkaat voivat halutessaan osallistua toimintakeskuksessa toimiviin erilaisiin ryhmiin (mm. ukko- ja mimmikerho, ystävänpiiri, tuolijumppa, kuntosaliryhmä, kaikenikäisten muskari). 

 

Vireä-koti:

 

Ratevan vieressä sijaitseva Vireä-koti on rakennettu vuonna 1997 mielenterveyskuntoutujille. Talossa on 15 asuntoa: 4 ryhmäkotiasuntoa, 1 asumisvalmennusasunto ja 10 tuki- ja palveluasuntoa. Toiminnasta talossa vastaa Miehikkälän kunta. 

 

Vantteran ja Rauhantien rivitalot:

 

Osoitteessa Rauhantie 3 sijaitsevat rivitalot rakennettiin vuosina 1975 ja 1978. Kaksi rivitaloista peruskorjattiin vuonna 1998, toiset kaksi vuonna 2004. Viidessä talossa on 30 - 51 m2:n suuruisia rivitaloasuntoja. Asuntoja on yhteensä 35.


Rauhantien asuntojen läheisyyteen valmistui vuonna 2000 Vanttera, jossa on yhteensä 12 asuntoa ikääntyneille kolmessa eri rakennuksessa. 

Alueella toimii oma talonmies. Kaakon Kaksikon kotihoitoyksikkö järjestää alueen asukkaiden kotihoidon. Hoidollisten palvelujen lisäksi asukkaiden on mahdollista saada yhdistykseltä apua mm. siivouksessa ja pyykinpesussa. 

 

Tällä hetkellä on vapaana yksiöitä rivitaloissa Rauhantiellä, tervetuloa tutustumaan!


Asuntohakemuksen voi tilata Ratevan toimistosta tai sen voi tulostaa oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja asunnoista antaa toiminnanjohtaja Liisa Pöntynen,

puh. 040 - 767 4670 tai toimisto@rateva.fi.
 

gallery/img_2749 (3)
gallery/120_1
gallery/122_2
gallery/126_4