Vapaaehtoistoiminta Ratevassa

 

 

Vapaaehtoistoiminta on saavuttanut vahvan jalansijan yhdistyksemme toiminnassa. Kaikkiaan 109 Miehikkälän ja lähialueen asukasta on mukana vapaaehtoistoiminnassa mm. uintivalvojina ja kuntosaliohjaajina, ystäväpalvelussa, kerhonohjaajina ja ryhmänvetäjinä, pitopalvelu- ja leivontatehtävissä sekä musiikkitoiminnassa. Vapaaehtoiset ylläpitävät myös Ratevan kahvilaa ja heidän ansiostaan kahvilassa on tarjolla maittavia korvapuusteja ja muita leivottuja herkkuja. Tutustu Ratevan erilaisiin vapaaehtoistoiminnan muotoihin ja katso löytyisikö niistä jokin sinua kiinnostava vapaaehtoistoiminta! 

 

Vapaaehtoiset saavat kausikortin kuntosalille ja allasosastolle kuntonsa ylläpitämiseksi. Erilaisia juhlia ja matkoja järjestetään vuosittain innostamaan toiminnassa mukanaolevia sekä kannustamaan uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Jokaiselle mukaan haluavalle räätälöidään ”oman näköinen” ratkaisu siitä, mitä oma vapaaehtoistoiminta sisältää ja kuinka tiheää se on.

 

AJANKOHTAISTA: Toimintakeskukseen kaivataan lisää kahvilanhoitajia ja uintivalvojia. Ota rohkeasti yhteyttä -- saat hyvän perehdytyksen ja voit halutessasi alkuun toimia kokeneemman työparina. Tärkeää on, että olet täysi-ikäinen, luotettava, tunnollinen ja asiakasystävällinen. :)

 

Vapaaehtoistoiminnasta voi lukea lisää osoitteesta kansalaisareena.fi sekä vapaaehtoistyo.fi. Ratevan vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneen kannattaa olla yhteydessä toimintakeskuksen henkilökuntaan: Liisa Pöntynen, puh. 040- 767 4670. Voit myös lähettää viestin Haluan vapaaehtoiseksi -sivun kautta.